maanantai 17. tammikuuta 2011

Kuvia kehiin taas...

Olipahan taas päivä... ihmettelin,että miten näitä kuvia tänne blogiin oikein saadaan mobiilisti. Enpähän heti älynnyt, että multimediaviestit eivät kerta kaikkiaan näytä kuvia suoraan blogissani.

Kateellisena kaverini Samsungin ja Android-käyttöjärjestelmän käytölle latasin kesällä omaan Nokialaiseeni Pixelpipe-sovelluksen, joka toimi loistavasti... kunnes Posterous ilmoitti, että ko yhteystyö on iritsanottu. Olisi ollut kiva saada enemmän informaatiota siitä, että minkä takia kätevästi yhdellä napinpainalluksella lähetetyt kuvani eivät enää menneetkään Posterous-blogiini ja siitä suoraan Facebook-seinälleni. Asioiden selvittäminen vie aina oman aikansa, ja aika se vasta kortilla onkin...

Tänään tulin kuitenkin siihen tulokseen, että haluan lähetellä taas kuvia blogeihini. Kuvilla kertoo joskus niin paljon enemmän ja tosi nopeasti. Kirjoittaminen on aina astetta vaikeampaa. Selvittelyjeni tuloksena oli, että Pixelpipe ei tue enää Posterousia jonkun tietoturvaan liittyvän ohjelmisto-osan puuttuessa... suosittelivat emailin käyttöä lähetyksiin... hyvästi yksi napinpainallus. Lisäksi puhelimeni kuvaviestit muuttuvat automaattisesti multimediaviesteiksi ja kesti aikansa ymmärtää sekin asia ... ja taas lisää valittavia asioita.

Nokian Ovi-palvelusta en ole ottanut yhtään selvää. Voiko sieltä kääntää kuvat kätevästi muuihin blogeihin?

Itkujen itku... kaipaan niin sitä toimivaa Pixelpipea, jonka kaikessa painalluksien ja kokeilujen kaaoksessa tulin jo tuhonneeksi, enkä ainakaan vielä päässyt edes lataamaan sitä uudelleen puhelimeeni. Missä ne oikeasti älykkäät puhelimet oikein luuraavaat? iPadiinko tästä on siirryttävä, mutta kun siitäkin kirjoittelevat, että joutuu Applen orjaksi ;)